Evenement Ondersteuning

Buro de Koo is de partner voor ondersteuning bij de organisatie van uw evenementen of commerciële projecten. Op een betrouwbare wijze organiseren en/of ondersteunen van uw event of project.  Het werkterrein van Buro de Koo omvat alle sectoren binnen het midden- en kleinbedrijf, overheid en non profit organisaties.

Het is belangrijk dat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten. Dat uw medewerkers zich kunnen bezighouden met datgene waar ze het beste in zijn.  Allerlei regelwerk en georganiseer wilt u bij voorkeur aan een ander uitbesteden. Klinkt als een uitstekend plan!  Buro de Koo, professionele regelneef tot in detail. Want organiseren en regelen is een vak dat ik als geen ander versta! Dat doe ik graag voor, maar vooral met u!

Afhankelijk van uw wensen maken we samen een overzicht en taakverdeling zodat er binnen de gestelde tijd en budgetten een super evenement wordt uitgerold.

De ondersteuning kan al starten bij het uitnodigingstraject.. U heeft een CRM, en zou graag willen dat iedereen persoonlijk en telefonisch wordt benaderd? Tuurlijk, geen punt. U heeft een duidelijke gastenlijst en kunt hulp gebruiken met het optuigen van een on line registratie module? Kan ook.  Kunt u een sparringpartner gebruiken met en in kaart brengen van het benodigde budget? Mocht u verlegen zitten om acute hulp en ondersteuning? Buro de Koo helpt!