Locatie Scouting & Onderhandeling

Buro de Koo helpt u bij het vinden van de juiste locatie door met u in gesprek te gaan, simpelweg te luisteren naar uw wensen en doelstellingen; Om daarbij de juiste locatie te vinden.

Als u een meeting of evenement wilt inzetten als marketing tool, is er ongetwijfeld nagedacht over de content en hoe u de boodschap zou willen overbrengen.  Hierbij is het ook van belang om de deelnemers te prikkelen met de juiste omgeving. Een juiste omgeving zal het event gegarandeerd meer body geven aan de deelnemers zodat de content echt blijft hangen. ‘Make it stick!’ De inhoud telt maar absoluut ook de juiste locatie voor je event draagt bij aan het totale succes en impact van het event.

Én; mocht u al een locatie op de korrel hebben maar geen tijd hebben om zelf de locatie te bezichtigen?  Buro de Koo kan ook uw ogen, oren en neus zijn om u er van te verzekeren dat dit de juiste keuze is als locatie voor uw evenement.

Daarnaast staat Buro de Koo u bij met de onderhandelingen van het vastleggen van de locatie. Er is áltijd ruimte voor onderhandelingen. Is het niet in de prijs, dan zeker in de leveringsvoorwaarden.