Tour Leader

U heeft uw reis zelf voorbereid en aan alles gedacht. Vanaf  dat moment kunt u doen wat u het beste kunt.  Samen met uw gasten inhoudelijk de reis beleven, in plaats van weg te moeten stappen van een goed gesprek, die ene lead of een waardevol onderonsje met uw medewerkers/collega's. Buro de Koo biedt u een zorgeloze reis.

Iemand mee die ervaren is in het vlekkeloos laten verlopen van een incentive, congres of meerdaagse meeting.  Iemand die uw reis met een draaiboek in de hand voorbereid, naloopt en nogmaals controleert?

Buro de Koo is bij u voor de nodige ondersteuning en is het reisprogramma net dat ene stapje voor, zodat u en uw gasten precies datgene krijgen wat is afgesproken en nog iets meer.

Buro de Koo kan onder de vlag van een andere organisatie optreden om een reis te begeleiden.  Samen met een lokale agent is Buro de Koo als reisbegeleider verantwoordelijk voor de logistieke en organisatorische aspecten zoals:

  • Zorg dragen voor het goed verlopen van het programma;
  • Begeleiding;
  • Samenwerken met lokale agenten, chauffeurs en gidsen;
  • Bieden van hulp en ondersteuning in geval van calamiteiten.

Buro de Koo verzorgt uw reis van begin tot eind  zodat u en uw reisgezelschap het maximale uit het programma halen. Mocht u nu geen tijd hebben om een dergelijk programma te maken? Buro de Koo kan ook de gehele organisatie uit handen nemen.